Ga mee met de Eclipsreis Papua (2023)! Presentatie VvKR Online Reisbeurs 15 december met kans op een Reischeque van €250

In de presentatie is krijg je een beeld van deze reis, die je naar de primitieve Dani-stammen in de Baliemvallei brengt, je meeneemt naar de paradijsvogels in de jungle en op het paradijselijke eiland Biak een totale zonsverduistering laat beleven.

In april 2023 is weer een totale zonsverduistering te zien. Tesamen met Eclipsreis.com hebben we een spectaculair programma opgezet, waarbij je in 17 dagen alle hoogtepunten van Papua meemaakt én getuige zult zijn van een van de meest bijzondere natuurverschijnselen: de totale zonsverduistering midden overdag. KLIK HIER om het programma te downloaden. Op het eiland Biak zijn heel mooie duik- en snorkelplekken voorhanden. Wil je nog meer, plak er dan een weekje Raja Ampat aan vast. De presentatie is zeker geen eenrichtingsverkeer: je kunt tijdens de presentatie met ons in gesprek en je ideeën voor jouw droomreis met ons doornemen. Wil je alleen maar luisteren en inspiratie opdoen voor een reis over enkele jaren is dat ook prima. Je zult zeker mooie beelden voorbij zien komen en we geven uitleg wat je op Papua allemaal kunt beleven. KLIK HIER om je direct aan te melden en maak gelijk kans op de reischeque van €250. Deze cheque kun je bij ons besteden of bij een van de andere deelnemers van deze Online Reisbeurs.