Ontmoet Indonesia Travel op het Verre Reizen Event in Den Haag

Over anderhalve week, op 23 en 24 oktober, kun je ons eindelijk weer ‘live’ ontmoeten. We staan dan op het Verre Reizen Event in Den Haag, stand nr. 34. In de sfeervolle Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan zul je zeker voorpret hebben. Met een een aantal collega-reisspecialisten bieden we een palet aan mogelijkheden voor een volgende reis. En je kunt je informeren hoe het is om nu, na corona, op reis te gaan.

Vrijkaarten beschikbaar en verloting reisgidsen

We krijgen nog een aantal vrijkaarten binnen. Wil je hiervoor in aanmerking komen, mail dan naar info@indonesiatravel.nl of bel 040 2554182. Op beide dagen verloten we 5 reisgidsen (Dominicus Reisgids Sumatra-Java-Bali-Lombok) onder de bezoekers aan onze stand.

Meer info

Het Verre Reizen Event vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Prima bereikbaar met trein en bus. Mocht je met de auto komen: er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Voor meer informatie, kijk op https://www.reis-events.nl/verre-reizen-event-den-haag/. Zoals gezegd krijgen we nog vrijkaarten binnen, dus informeer gerust bij ons (info@indonesiatravel.nl) voordat je kaarten bestelt